Viitoarea generatie MINI, dezvaluita in 3D
25.07.2013
        
Distribuie acest articol!   

In timp ce constructorul britanic nu spune inca nimic referitor la urmatoarea generatie MINI, pe internet apar tot mai multe imagini si informatii cu aceasta. Inclusiv o prezentare exterioara „3D”, realizata de o firma specializata in astfel de imagini animate.

Se pare ca cei de la Humster 3D s-au specializat in prezentari auto in avans, chiar inainte ca modelele respective sa fie dezvaluite oficial. Asa s-a intamplat noua generatie Mercedes Clasa S si cu BMW Seria 2 Coupe, asa se imtampla acum cu MINI.

Iata, prin urmare, in filmul de mai jos, o prezentare exterioara completa a celei de-a treia generatii MINI, in versiunea Cooper S, cu cateva luni bune inainte de dezvaluirea oficiala. Apropo de momentul debutului oficial, este inca neclar cand se va produce – in septembrie, la Salonul de la Frankfurt, ori in noiembrie, la cel de la Los Angeles.

Daca din profil este greu de facut diferenta intre actuala si urmatoarea generatie MINI, din fata lucrurile sunt clare, grila fiind mai mare si intr-o noua forma. La fel si din spate, unde stopurile si-au pierdut forma triunghiulara si au crescut in dimensiuni.

Comercializarea noului MINI va debuta pe pietele internationale in cursul anului 2014.

Foto: captura YouTube.com

Distribuie acest articol!