Iata noul Duster cu facelift
28.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului de la Frankfurt, Dacia va prezenta, in premiera, noul Duster (facelift).

Noua versiune marcheaza o evolutie in ceea ce priveste designul, accentuand ºi mai mult valentele sale 4×4.

Noul Duster afiseaza o parte frontala mai expresiva. Calandrul restilizat include o noua grila cu bandouri cromate, incadrata de noile blocuri optice. Aceste evolutii pun in valoare noul Duster ca fiind un vehicul stabil si robust, un veritabil 4×4.

David Durand, director de design al gamei Dacia: „Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus inca de la inceput pe clientii nostri, pastrand totodata proportiile initiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fara a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster isi reafirma caracterul puternic dar isi pastreaza genele sale initiale”.

Noile bare de pavilion longitudinale, care poarta inscriptia Duster, accentueaza caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu pe 16 inch, cu aspect dark metal, alaturi de pneurile Mud and Snow, dau un plus de dinamism noului Duster. In partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistica a partii frontale, in special prin prezenta elementelor cromate. Ornamentul de esapament cromat, precum si noua inscriptie 4WD completeaza evolutiile de design exterior si reafirma personalitatea puternica a noului Duster.

Distribuie acest articol!