Nissan Terrano, varul Daciei Duster
27.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

Dupa cum am relatat deja, Nissan preia de la Renault modelul Dacia Duster, pe care il va comercializa sub denumirea (reactivata) Terrano. Desigur, vor exista anumite modificari, pentru a-l alinia la gama Nissan, incepand cu elementele ce tin de designul exterior si pana la finisajele si stilul interior.

Din punct de vedere tehnic, nicio modificare! Nissan Terrano preia motorizarile deja utilizate pe Duster, diesel 1.5 dCi de 85 CP si 105 CP, respectiv benzina 1.6 litri de 104 CP.

Cum spuneam, exteriorul se diferentiaza clar fata de cel cu care ne-a obisnuit Duster, datorita atat designului frontal si al partii din spate, cat si mascarii inteligente a elementelor din plastic aparent. Interiorul a fost redesenat si se constituie intr-o evolutie extrem de inspirata a stilului saracacios si trist de la Duster.

In prima faza, noul Nissan Terrano va fi comercializat in India, acolo unde Duster se vinde sub logo Renault. Este de asteptat sa fie vandut si pe alte piete emergente, in timp ce pentru Europa Nissan pregateste a doua generatie a modelului Qashqai.

Distribuie acest articol!