Skoda Yeti facelift
15.08.2013
        
Distribuie acest articol!   

Versiunea revizuita a crossover-ului compact de la Skoda va fi prezentata oficial la inceputul lui septembrie, in cadrul Salonului de la Frankfurt. Constructorul ceh a dezvaluit insa, astazi, cateva clisee si informatii referitoare la Yeti cu facelift.

Ca o noutate, Yeti este propus in doua variante – una clasica si una „de teren”, fiecare cu propriul stil la parasocuri. Insa ambele sunt cu noul look, jante exclusive si cateva aduceri la zi in interior (volan si unele materiale noi).  La exterior, cele mai vizibile schimbari sunt la partea frontala, care are calandrul si proiectoarele redesenate. S-a renuntat la farurile rotunde si au aparut proiectoarele de ceata lamelare si lumina de zi cu LED. Apropo de tehnologia LED, aceasta estea acum disponibila si la stopuri, sub forma literei C, dubla. Noutati sunt si la jante, unde catalogul cuprinde nu mai putin de patru noi modele.

In privinta motorizarilor, intrarea in gama este asigurata de motorul turbodiesel 1.6 TDI de 105 CP GreenLine si cel pe benzina 1.2 TSI, de aceeasi putere. Oferta este completata de motorul 1.4 TSI de 122 CP si un 2.0 TDI de 140 CP. Versiunea de top este cu motor 2.0 TDI de 170 CP. Clientii pot alege intre doua roti motrice sau transmisie integrala, cu DSG sau cutie manuala.

Skoda Yeti cu facelift va intra pe piata pana la finele acestui an.

Distribuie acest articol!