Noul BMW X5, lansat la Proleasing Motors Ploiesti
14.11.2013
        
Distribuie acest articol!   

Proleasing Motors Ploiesti gazduieste evenimentul de lansare oficiala a noului BMW X5, fondatorul segmentului Sports Activity Vehicle si liderul mondial al clasei, aflat la a treia generatie.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile (14-16 noiembrie), in intervalul orar 10,00-17,00, la showroom-ul BMW Proleasing Motors, si va include in program sesiuni intensive de drive test cu modelul nou lansat, workshop-uri de produs, actiuni speciale si tombole pentu vizitatori. Accesul este liber, in limita locurilor disponibile, astfel incat toti cei interesati de achizitia unui automobil BMW X5, cat si toti admiratorii modelului, sunt asteptati pentru a se bucura de o experienta premium completa.

Pentru drive test, Proleasing Motors, dealerul local BMW, va aloca patru modele BMW X5, in doua versiuni de motorizare: BMW X5 30d si, disponibila in premiera pentru clasa, versiunea M Performance BMW X5 M50d. Echipat cu cel mai puternic motor diesel cu 6 cilindri dispusi in linie din lume, tehnologia suspensiei care poarta amprenta M si linia exterioara optimizate aerodinamic, BMW X5 M50d combina dinamica superioara pe sosea cu tractiunea impecabila in regim off-road. Noul BMW X5 M50d dispune standard de suspensie Adaptive M, care include Dynamic Damper Control (control dinamic al suspensiei) si suspensie pneumatica pe puntea spate, precum si servodirectie asistata electric. Agilitatea imbunatatita considerabil si un timp de sprint 0-100 km/ora de 5,3 secunde sunt combinate cu economia de combustibil, ameliorata cu mai bine de 10% fata de modelul anterior.

Modelele propuse pentru drive test sunt disponibile cu vanzare imediata din stoc sau in regim de comanda, pentru configuratii preferentiale, la Proleasing Motors, dealer oficial BMW si MINI.

Distribuie acest articol!