Un nou sef de design, la Audi
19.12.2013
        
Distribuie acest articol!   

Printr-un comunicat de presa, Audi  anunta schimbarea sefului sau de design, Wolfgang Egger, cu Marc Lichte, incepand cu data de 1 februarie 2014. Wolfgang Egger (50 ani, foto jos, stanga) a detinut functia de sef de design la Audi incepand din mai 2007, in timp ce Marc Lichte (44 ani, foto jos, dreapta) vine de pe pozitia de responsabil cu designul exterior la Volkswagen.

Egger paraseste Audi pentru a prelua functia de Styling Director la casa de design Italdesign Giugiaro din Torino, care a fost cumparata de Grupul Volkswagen, iar in prezent are statut de subsidiara Audi.

Dincolo de designul auto si al anumitor bunuri de consum exclusiviste, in sarcina celor de la Italdesign se afla acum si dezvoltarea unor componente auto si ducerea lor pana la maturitatea necesara intrarii in productia de serie. De asemenea, la Italdesign Giugiaro se produc mici serii prototip, in cadrul unui centru special conceput pentru realizarea de automobile de pre-serie, In total, compania are 950 de angaajati.

Distribuie acest articol!