Noutatile Volkswagen si Audi in 2014, in Romania
06.01.2014
        
Distribuie acest articol!   

Intr-un articol postat pe blogul Modocar, sunt trecute in revista principalele noutati din 2014, ale marcilor marcilor Volkswagen si Audi. In total, in Romania vor fi lansate 13 modele noi si facelift ale celor doua marci.

Primul, Audi S3 Sedan debuteaza in Romania in lunile ianuarie-februarie si este imediat urmat de lansarea Noului Audi A3 Cabriolet, intrat deja in productie la fabrica din Ungaria.

La jumatate de an de la prezentarea noului Audi A8, varful de gama Audi S8 W12 va intra in oferta incepand cu lunile aprilie-mai. Carisma, puterea pura si cel mai inalt nivel al tehnologiei se intrepatrund in cea mai sportiva limuzina a timpurilor noastre.

Tot in luna mai, Volkswagen lanseaza Polo Facelift. Highlight-uri: exclusiv motorizari Euro 6, servodirectie electromecanica, modificari de design exterior si interior, faruri LED si noi sisteme de asistenta. In continuare, segmentul subcompactelor inoveaza prin Audi S1 (PI), un model mic, dar plin de caracter, exponat a avansului tehnologic al marcii. Audi S1 (PI) este programat spre lansare in lunile mai-iunie.

In plina vara, noul Golf Sportsvan intra in segmentul van-urilor compacte din Romania. Inca de la primul contact cu automobilul, ADN-ul acestui model va fi usor de recunoscut in designului Golf hatchback. Spatiul interior generos si silueta alungita, dar in acelasi timp sportiva, vor prezenta interes pentru familiile cu copii.

Scirocco facelift ajunge la dealeri la sfarsitul verii si ramane pe piata pana la lansarea unei noi generatii. Inaintea lansarii din august, modelul va fi prezentat la Salonul de la Geneva, din martie 2014.

Din toamna, seria nouatilor este reluata prin Audi A7 (septembrie) si Noul Audi TT (octombrie). Volkswagen Jetta si Volkswagen Touareg primesc versiuni facelift, pe care le vom vedea in luna noiembrie. Audi A6 incheie lansarile Audi pe anul 2014, afisarea sa fiind programata pentru luna decembrie.

Noul Passat (B8) va debuta la final de an, iar precomenzile vor putea fi lansate incepand cu luna septembrie a anului 2014. Noul Passat va fi descris de motorizari mai puternice si mai economice, exclusiv Euro 6, precum 2.0 TDI bi-turbo de 230 CP sau 2.0 TSI de 280 CP. In echiparea noului Passat vor intra farurile LED, noi sisteme de asistenta (Area view, asistent parcare remorca), head-up display, climatizare pe 3 zone de temperatura, afisaj computer de bord cu preluare informatie grafica din navigatie, volan incalzit etc.

Distribuie acest articol!