Qoros 3 Hatch vine la Geneva
20.01.2014
        
Distribuie acest articol!   

Constructorul chinez Qoros a dat publicitatii primele imagini cu modelul compact 3 Hatch, care va fi prezentat in premiera mondiala in martie, la Salonul de la Geneva. Versiunea hatchback vine intr-un moment foarte potrivit, imaginea marcii Qoros fiind foarte buna, dupa ce sedanul a primit calificativul maxim de 5 stele si a fost declarat cel mai sigur automobil testat de Euro NCAP in anul 2013.

De altfel, noul 3 Hatch este derivat din sedan, fiind mai scurt cu 177 mm (4,438 m lungime). Spatele usor revizuit dispune de stopuri cu tehnologie LED si are o silueta ceva mai sportiva decat sedanul, pentru a seduce clientela tanara.

Sub capota se afla motoarele de 1,6 litri pe benzina, atmosferic de 126 CP sau turbo de 156 CP, cuplate la transmisii manuale sau automate cu dublu ambreiaj.

Aceasta versiune va fi disponibila in China in cursul anului curent. Cat despre debutul in Europa, deocamdata nu s-a anuntat nimic oficial. Dupa sedan si Hatch, familia Qoros 3 ar putea primi, tot in cursul acestui an, si un break.

Distribuie acest articol!