Jeep Renegade - primele imagini si informatii
10.03.2014
        
Distribuie acest articol!   

Noul Jeep Renegade este dezvoltat plecand de la FIAT 500L, utilizeaza mai multe motoare FIAT si este asamblat la uzina FIAT din Melfi, Italia. Daca va asteptati la un crossover de oras, va inselati! Asa cum o spune si numele, micutul Jeep este un rebel indreptat impotriva noului val de SUV-uri "soft".

Este mai lat si mai inalt decat un Nissan Qashqai, dar si mai scurt cu 15 cm. Renegade are cele mai bune valori din clasa sa, in materie de garda la sol sau unghiuri de atac si de degajare si poate rula fara probleme prin vadul unui rau cu adancimea de jumatate de metru!

Aspectul militaros de la exterior este continuat la interior cu inscriptia "Din 1941", cu trimitere evidenta la istoria de 73 de ani si la trecutul glorios al marcii. Altfel, interiorul este dominat de stilul modernist, care incepe cu un ecran tactil de 7,5 inch.

Motorizarile vor fi si ele de provenienta FIAT, in frunte cu un 1.4 turbo pe benzina si un propulsor 1.3 diesel. Pentru versiunile de top este prevazuta o transmisie automata in noua trepte, in timp ce pentru celelalte motorizari va exista posibilitatea unei transmisii cu dublu ambreiaj, insa in sapte trepte.

Distribuie acest articol!