Skoda are cel mai bun parcurs din istoria companiei
14.04.2014
        
Distribuie acest articol!   

In primul trimestru din 2014, Skoda  Auto a vandut mai multe automobile decat a vandut vreodata in primele trei luni ale unui an. In perioada ianuarie – martie, marca a livrat 247.200 de automobile catre clientii sai, ceea ce reprezinta o crestere cu 12,1% fata de perioada similara a anului trecut. In luna martie, livrarile au crescut cu 14,6% in comparatie cu aceeasi luna din anul trecut, ajungand la 96.100 de automobile (martie 2013: 83.800). Aceasta a fost cea mai buna luna martie din intreaga istorie a companiei. Vanzarile din Europa de Vest pentru noua Skoda Octavia au crescut cu 49% in luna martie si in Europa Centrala cu 47%.

“Skoda a continuat intr-o maniera impresionanta pe traiectoria sa ascendenta, inregistrand in primul trimestru o crestere cu doua cifre” declara Werner Eichhorn, membru al Consiliului de Administratie Skoda, responsabil pentru Vanzari si Marketing. “Cel mai bun prim trimestru si cea mai buna luna martie din istoria noastra au fost rezultatul unei game de produse extraordinare si al unor eforturi extraordinare depuse de echipa noastra. Toate modelele din gama s-au dovedit a fi de un succes extraordinar pe pietele internationale. Noua Octavia, in particular, a avut un succes extraordinar din acest punct de vedere. Vom mentine un ritm ridicat si in 2014 si vom urma cu hotarare cea mai ampla ofensiva a modelelor, din istoria Skoda”.

Noua Skoda Octavia va dispune pentru prima data de o versiune CNG – Octavia G-TEC – care va fi lansata pe pietele din Europa in luna iunie, iar noua Skoda Octavia Scout va fi lansata la scurt timp dupa aceasta, in luna august. Vor fi introduse pe piata, de asemenea, si trei noi editii speciale Monte Carlo, ale modelelor Yeti, Rapid Spaceback si Citigo. Noua Skoda Octavia si Skoda Rapid Spaceback vor fi lansate in vara si pe cea mai mare piata individuala a marcii Skoda, in China. De asemenea, Skoda Rapid va fi lansata luna aceasta si in Rusia. Spectaculosul studiu de design Skoda VisionC, care a fost prezentat cu cateva saptamani in urma la Salonul Auto de la Geneva, a oferit o avanpremiera a viitorului limbaj de design al marcii Skoda.

Distribuie acest articol!