Startul vanzarilor pentru doua noi modele de vis Mercedes
11.04.2014
        
Distribuie acest articol!   

Modelele S 500 4MATIC Coupe si S 63 AMG 4MATIC Coupe se pot comanda inca din 7 aprilie, la preturi ce pornesc de la 105.065 euro fara TVA, respectiv 142.975 euro fara TVA. Cele doua modele de vis Mercedes-Benz vor putea fi vazute in showroom-uri incepand cu luna septembrie. Noul Mercedes-Benz Coupe este echipat cu tractiune integrala si suspensie pneumatica AIRMATIC cu sistem de amortizare adaptiva controlata electronic ADS PLUS. Suspensia MAGIC BODY CONTROL care include noua functie de inclinare a caroseriei pentru viraje va fi disponibila, in premiera mondiala, pentru modelele cu tractiune spate ce se vor putea comanda incepand cu luna iulie.

De la momentul startului comercializarii este disponibila si o versiune Edition 1, ce va putea fi comandata doar pentru o perioada limitata de timp. Printre dotarile standard speciale ale acestei versiuni sunt oferite farurile full-LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, precum si pachetul Exclusive pentru interior cu scaune cu aspect designo, imbracate in piele Nappa Exclusive.

O prezenta cu un stil aparte, dotari exclusiviste si o sportivitate plina de rafinament – noua Clasa S Coupe de la Mercedes-Benz combina intr-un singur pachet proportiile clasice definitorii pentru un model Gran Turismo cu luxul modern si tehnologia de ultima generatie. Masina cu doua usi este disponibila initial ca S 500 4MATIC Coupe (105.065 euro fara TVA) cu motorul V8 biturbo de 4.663 cmc. Noul Coupe ofera o putere maxima de 335 kW (455 CP) si un cuplu motor maxim de 700 Nm.

Si mai sportiv si mai puternic este noul S 63 AMG 4MATIC Coupe (142.975 euro fara TVA), al carui motor AMG ultra-performant V8 biturbo, de 5.461 cmc asigura o experienta a condusului de o superioritate aparte. Cu o putere maxima de 430 kW (585 CP) si un cuplu motor de 900 Nm, modelul S 63 AMG 4MATIC Coupe ofera o performanta exceptionala, dar si un consum de combustibil remarcabil de scazut.

Ambele modele S Coupe dispun de un nivel spectaculos de dotari standard, ce includ COMAND Online, sistemul de climatizare automata THERMOTRONIC si farurile LED Intelligent Light System.

Special pentru momentul lansarii pe piata a noului model Clasa S Coupe, o versiune Edition 1 va fi disponibila pentru o perioada limitata de timp. Pentru exterior, aceasta este echipata standard cu farurile LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, plus sistemul Night View Assist Plus cu functia Spotlight.

In Romania, preturile de pornire pentru modelele Edition 1 sunt de 145.111 euro cu TVA  pentru S 500 4MATIC Coupe si de  188.480 euro cu TVA pentru  S 63 AMG 4MATIC Coupe.

Distribuie acest articol!