Detalii despre viitorul Volkswagen Passat
23.05.2014
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen pregateste de lansare a opta generatie a modelului sau de categorie medie, Passat. Premiera mondiala se va consuma, dupa toate probabilitatile, in cadrul Salonului de la Paris, din toamna acestui an. Pana atunci insa, o serie de informatii au inceput deja sa circule pe internet.


Schitele care insotesc acest material ilustreaza foarte fidel viitorul Passat, care se pare ca va fi destul de apropiat de versiunea pentru piata din China. Volkswagen isi cultiva stilul, astfel ca noua generatie are un design rafinat, spre incantarea fanilor. De remarcat profilul caroseriei, care se apropie de cel al unui coupe in patru usi, o arhitectura foarte la moda pe plan mondial, la ora actuala.


Noutati vor fi si in privinta motorizarilor, iar doua dintre acestea retin in mod special atentia. Este vorba in primul rand de un diesel biturbo de 2.0 litri in 4 cilindri, de 240 CP si 500 Nm, asociat la o transmisie DSG in sapte trepte. De asemenea, la aceasta motorizare este disponibila optional si o tractiune integrala. A doua noutate ce merita remarcata isi va face aparitia abia in 2015. Este vorba de un hibrid pe benzina, care foloseste un TSI de 1,4 litri pentru o putere totala de 204 CP. Vorbind despre motorizarile viitorului Passat la modul general, acestea vor acoperi o plaja de putere cuprinsa intre 120 si 280 CP.

Distribuie acest articol!