MyMINI Days 2014
03.07.2014
        
Distribuie acest articol!   

MyMINI Days, asa cum este cunoscuta intalnirea anuala a posesorilor MINI din Romania, a avut loc in weekendul 27-29 iunie, la Paltinis, in judetul Sibiu.

Impatimitii brandului s-au strans din toate colturile tarii: Timisoara, Bacau, Cluj-Napoca, Zalau, Pitesti, Calarasi, Targu Mures, Ramnicu Valcea, Constanta, Ploiesti, Bucuresti si chiar de peste hotare, din Munich. Inca o data, muntele a fost ales ca destinatie de rendez-vous, nu doar pentru frumusetea sa naturala, ci si pentru ca profilul drumurilor pune in evidenta performantele minunatelor bijuterii pe roti.

Proleasing Motors, dealerul MINI din Ploiesti, a fost si in acest an alaturi de MINIaci, pregatind cu mult entuziasm cadouri, concursuri cu premii si bineinteles, sesiuni de test drive cu cele mai noi modele MINI:  MINI Cooper SD Paceman 2.0 diesel, 143 CP si noul MINI Cooper S Hatch 2.0 benzina, 192 CP.

In total, reuniunea a insumat 30 de automobile MINI, intr-o paleta diversificata de culori si motorizari, de la MINI ONE cu 90 CP, pana la MINI Cooper S JCW cu 215 CP.

2014 inseamna editia MyMINI Days cu numarul 5. Cu alte cuvinte, 5 ani consecutivi de intalniri in care s-au legat prietenii frumoase si pasiunea pentru un brand a reusit sa creasca tot mai mult numarul doritorilor de a se alatura acestui eveniment inedit. O parte dintre membrii comunitatii vin din afara tarii, altii vin impreuna cu copii, dovada a faptului ca pentru iubitorul de MINI nu exista obstacol in calea participarii la MyMINI Days.

Ca in fiecare an, pregatirile au durat peste doua luni, timp in care s-au dezbatut locatia intalnirii, tematica petrecerii si definirea traseului mult asteptat. Desi pare ceva usor de realizat, poate da batai de cap: preferintele locatiei sunt diferite, locul ales trebuie sa dispuna de o parcare mare si de capacitate de cazare suficienta pentru intreaga comunitate.

Distribuie acest articol!