Hyundai i20 - primele schite oficiale
03.08.2014
        
Distribuie acest articol!   

Asteptat la inceputul lui octombrie, la Salonul Auto de la Paris, noul mini Hyundai i20 a fost dezvaluit oficial zilele trecute, prin intermediul unor prime schite difuzate de constructorul japonez.

Asa cum era de asteptat, a doua generatie i20 a primit forme exterioare complet modificate. Vorbind in termenii celor de la Hyundai, noul i20 adopta versiunea 2.0 a identitatii vizuale de marca, asa-numita "Fluidic Sculpture". Cunoscatorii vor descoperi, cu siguranta, legatura acestui model de serie cu prototipul Intrado, prezentat la Salonul de la Geneva, in primavara – acelasi stil dinamic, aceeasi alura puternica.


Partea din fata se distinge prin capota lunga, grupurile optice mari, calandrul hexagonal si flancurile sculptate. Designul are parte si de ceva rafinament – banda neagra de sub calandru si cele laterale sau vopsirea in negru lucios a montantilor C sunt doua exemple in acest sens. Spatele retine atentia prin stopurile redesenate, mai alungite si mai spectaculoase decat la vechea generatie.

Noul i20 a fost proiectat la centru european de design Hyundai Motor de la Russelsheim, din Germania. Dupa premiera de la Paris, isi va face intrarea pe piata europeana pana cel tarziu in primele luni ale anului 2015.

 

Distribuie acest articol!