Patru editii Skoda Monte Carlo
07.08.2014
        
Distribuie acest articol!   

Cu imaginea lor sportiva si unica, modelele Skoda Monte Carlo impun un nou curent emotional in cadrul gamei de modele Skoda. Datorita cererii mari din partea consumatorilor, Skoda a extins anul acesta gama Monte Carlo cu Skoda Citigo Monte Carlo si Skoda Yeti Monte Carlo; Skoda Rapid Spaceback intr-o noua versiune Skoda Monte Carlo va fi lansata in toamna anului 2014. Skoda a sarbatorit multe victorii istorice la Raliul Monte Carlo, iar acum, prin intermediul acestor noi modele Monte Carlo, este renascuta aceasta traditie.

Editiile speciale Monte Carlo aduc un tribut special celor 113 ani de istorie de succes a Skoda Motorsport. Skoda a participat pentru prima data la "Regina Raliurilor", legendara competitie de la Monte Carlo, in 1936. Imediat, Skoda a obtinut locul doi la clasa sa, cu modelul Skoda Popular. Pentru a omagia acest succes, producatorul a lansat Skoda Popular Monte Carlo. Acest automobil a devenit un simbol al designului prin aripioara sa distincta din partea din spate. in 1977, Skoda 130 RS a inregistrat o dubla victorie la clasa sa, in Raliul Monte Carlo.

Pe baza acestor succese au fost create actualele modele Skoda Monte Carlo. “Din ce in ce mai multi clienti cauta automobile personalizate si emotionale, care sa aiba ceva aparte,” spune Werner Eichhorn, membru al Consiliului de Administratie Skoda, responsabil pentru vanzari. “Modelele noastre Monte Carlo ofera aceasta individualitate in combinatie cu dotari de varf, la un excelent raport calitate/pret. In acelasi timp, aceasta este o modalitate prin care ne exprimam traditia indelungata si incununata de succes din motorsport”.


Skoda Fabia a fost lansata in versiunea Monte Carlo in 2011 si a depasit orice asteptari prin designul sau emotional. Astazi, modelele Monte Carlo includ multe dotari, precum grila frontala neagra, jante din aliaj negre, gemurile laterale din spate si luneta cu tenta inchisa, precum si alte elemente de design cu contrast accentuat datorita finisarii negre. Yeti Monte Carlo si Rapid Spaceback Monte Carlo sunt disponibile de asemenea cu un plafon negru. Interioarele beneficiaza, printre altele, de volane cu trei spite, acoperite cu piele, scaune sport cu un design special si elemente de design Monte Carlo sportive.


Noua Skoda Rapid Spaceback Monte Carlo va debuta in aceasta toamna. Skoda Rapid Spaceback este disponibila spre vanzare de aproape un an, fiind primul hatchback compact al marcii din Republica Ceha. Designul proaspat atrage noi categorii de clienti. Noua versiune Monte Carlo afiseaza o imagine dinamica si puternica. Partea frontala este caracterizata de rama neagra a grilei radiatorului si de priza de aer lata si neagra, precum si de insertiile negre din faruri si proiectoarele de ceata. Editia speciala dispune de jante din aliaj negre, de 16 sau 17 inch. De asemenea, exista ornamente negre pe pragurile usilor. Designul sportiv se continua la interior, printre altele, cu volanul cu trei spite, imbracat in piele cusuta cu ata rosie si maneta schimbatorului de viteze imbracata in piele, de asemenea cusuta cu ata rosie. In plus, exista scaune sport cu design Monte Carlo, impreuna cu un set de pedale din otel inoxidabil si covorase negre cu tiv de culoare rosie. Rapid Spaceback Monte Carlo are la baza versiunea de dotari Ambition si este disponibila cu toata gama de motoare de la Rapid Spaceback (trei motoare pe benzina si doua diesel).


Skoda Citigo Monte Carlo a fost creata pentru ritmul alert al orasului – un automobil de oras cu ambitiile agere ale unui automobil de raliu. Versiunea Monte Carlo este disponibila atat pentru Citigo cu propulsie pe benzina, cat si pentru Citigo G-TEC, care functioneaza cu gaz natural. Editia speciala se deplaseaza pe jante din aliaj, cu diametrul de 15 inch, iar jantele din aliaj de 16 inch, de culoare neagra, sunt disponibile optional. Citigo Monte Carlo beneficiaza de o suspensie sport, coborata cu 15 mm. Modelul mai ofera si geamuri cu tenta inchisa pe lateral si in spate, terminatii negre pentru barele de protectie, difuzor de aer si grila radiatorului de asemenea negre, impreuna cu carcasele negre ale oglinzilor retrovizoare exterioare. Portierele si portbagajul sunt finisate cu o folie autoadeziva, care contrasteaza cu vopseaua de baza a automobilului. Aceasta imagine sportiva a fost transferata si la interior, unde se gasesc volanul sport cu trei spite, imbracat in piele, capitonaj negru pe plafon, ornamente interioare negre si tapiteria in stilul Monte Carlo pe scaune. Panoul de instrumente dispune de elemente de design speciale Monte Carlo, cu o plansa de bord lacuita cu negru. Covorasele textile care au cusaturi rosii completeaza imaginea atractiva a modelului Citigo Rally Monte Carlo.


Skoda Yeti Monte Carlo impune de asemenea un ton sportiv aparte. Grila radiatorului, terminatiile barelor din fata si din spate si plafonul sunt negre, iar la acestea se adauga barele cu design specific si farurile Bi-Xenon. Carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare si panourile pragurilor laterale sunt de asemenea finisate in negru. Yeti Monte Carlo se deplaseaza pe jante negre, din aliaj, cu diametrul de 17 inch si dispune de geamuri cu tenta inchisa in spate si in lateral spate. Modelul mai beneficiaza si de un interior sport: volanul sport cu trei spite, maneta de viteze si cea a franei de mana dispun de ornamente din piele cusuta cu ata rosie, scaune sport in dotare standard, pedale din otel inoxidabil si decor Monte Carlo. Yeti Monte Carlo are la baza versiunea de dotari ‘Ambition’ si este disponibil cu unul dintre cele trei motoare pe benzina supraalimentate sau cu unul dintre cele trei motoare turbo diesel.

Distribuie acest articol!