Primele imagini cu noua generatie Honda Jazz

19 septembrie 2014, Sursa: comunicat de presa Honda Trading RomaniaDupa ce, cu putin timp in urma, a prezentat primele imagini cu viitoarea generatie HR-V, Honda a dezvaluit zilele trecute primele fotografii cu noul model Jazz. Ambele vor fi expuse cu statut de concept, luna viitoare, in cadrul Paris Motor Show 2014.

Noul Jazz este in versiunea destinata pietei europene. Are un nou design, modern si elegant, iar spatiul interior a fost marit, gratie ampatamentului extins si rezervorului amplasat central.

De asemenea, sistemul flexibil al scaunelor Honda Magic Seats este disponibil si pe noul Jazz. Astfel, confortul si rafinamentul sporit in timpul condusului definesc noul interior al acestui model de referinta din gama Honda.


Constructorul nipon a anuntat ca va dota noua generatie Jazz cu un nou motor i-VTEC de 1.3 litri, parte a noii generatii  Honda EarthDreams Technology. Informatiile complete legate de acest nou model vor fi prezentate in cadrul Salonului de la Paris, care isi deschide portile in primele zile din octombrie.