Porsche admite ca a comis erori de design la Panamera
20.10.2014
        
Distribuie acest articol!   

Designul modelului Panamera, primul sedan din istoria marcii Porsche, nu a lasat pe nimeni indiferet. In timp ce multi s-au declarat incantati de aspectul acestui insolit coupe cu 4 usi, au fost destui si cei care au avut sa-i reproseze cate ceva, inclusiv in privinta aspectului.

Recent, boss-ul de la Porsche, Matthias Muller, a recunoscut in fata presei ca s-au comis unele erori, in special la capitolul stil, in cadrul dezvoltarii primei generatii Panamera. El a declarat ca designul "putea fi mai bun", atat la exterior, cat si la interior. O exprimare prea vaga, totusi, pentru a ne face sa intelegem care au fost cele mai importante neajunsuri.

Se pare ca erorile majore se regasesc la partea din spate a masinii. Cu siguranta, ele vor fi corectate la cea de-a doua generatie, care trebuie sa aiba un posterior mai seducator. De asemenea, a doua generatie Panamera va avea mai multe versiuni de caroserie – cea cu 4 usi, la fel ca prima, precum si un break, anticipat deja de conceptul Panamera Sport Turismo, prezentat la Salonul de la Paris, editia 2012.

Distribuie acest articol!