Noua Skoda Superb - primele schite oficiale
16.12.2014
        
Distribuie acest articol!   

Acestea sunt primele imagini oficiale cu noua generatie Superb, a treia de cand Skoda se afla sub aripa Grupului Volkswagen. Noua nava amiral a cehilor va fi dezvaluita oficial la mijlocul lui februarie 2015, la Praga, dupa care isi va face debutul la nivel mondial la Salonul de la Geneva, in martie.

"Noua Skoda Superb este cea mai buna Skoda creata vreodata", anunta presedintele Skoda Auto, Winfried Vahland. Schita de mai sus confirma, la nivel vizual, aceasta afirmatie: este o limuzina de categorie medie foarte atragatoare, cu o alura impozanta, ce arboreaza noua identitate de design a marcii.

Linia generala a caroseriei a castigat la capitolul dinamism si robustete, iar profilul este mult mai rafinat in comparatie cu actuala generatie, mai ales in jumatatea din spate.

Deocamdata nu exista informatii tehnice despre noul Superb. Totusi, se stie ca este dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, la fel ca noul Passat si Octavia III. In privinta motorizarilor, este de asteptat sa preia cateva dintre agregatele de pe noul Passat, precum benzinarul 1.4 TSI de 125 CP sau cele diesel 1.6 si 2.0 TDI de 120 CP, respectiv 190 CP.

 

 

 

 

Distribuie acest articol!