Noul Opel KARL, in premiera mondiala la Geneva
22.01.2015
        
Distribuie acest articol!   

Masina cu cinci usi, cu spatiu pentru pana la cinci persoane va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (5-15 martie 2015). Noul membru al familiei Opel poate fi echipat cu numeroase tehnologii de siguranta si confort fara rival in segmentul sau. La doar 3,68 metri lungime si 1,48 metri inaltime, noul Opel KARL ofera combinatia perfecta de interior spatios si exterior compact. KARL este propulsat de un motor pe benzina de ultima generatie de un litru cu trei cilindri care emite 99 g/km de CO2.

"KARL este modelul Opel entry-level atractiv ce completeaza trio-ul modelelor mici, alaturi de familia ADAM si noul Corsa", spune Karl-Thomas Neumann, CEO Opel Group. "Este masina ideala pentru clientii atenti la pret care doresc sa combine utilizarea de zi cu zi cu confortul, economia ridicata si tehnologiile moderne".

Cel mai mic model de Opel care completeaza din vara anului viitor oferta companiei in segmentul masinilor mici ofera pur si simplu totul – atractiv de practic si practic atractiv, la un pret de baza de intrare de sub 10.000 de euro.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol!