Land Rover Defender - trei serii speciale, de ramas bun
09.02.2015
        
Distribuie acest articol!   

Pentru a marca ultimul an de productie, modelul Land Rover Defender este oferit acum pe piata internationala in trei serii speciale, ce evoca designul initial, din 1947. Acestea vor fi produse pana in decembrie 2015, cand ultimul exemplar Land Rover Defender va iesi de pe liniile de asamblare ale uzinei din Solihull, Anglia.

Cele trei serii speciale au ca obiectiv punerea in valoare a diferitelor personalitati ce caracterizeaza Defender. Se stie, acest model legendar s-a impus de-a lungul timpului ca un excelent tot-teren, dar si ca un vehicul de vanatoare ideal sau, de ce nu, ca accesoriu de bonton prin cartierele luxoase.

Versiunea Defender Autobiography Edition se vrea foarte luxoasa, confortabila si performanta. Cu puteri de 122 sau 150 CP, este oferita cu o caroserie vopsita in doua nuante si cu interiorul tapitat cu piele. Va fi disponibila incepand din aprilie, in doar 90 de exemplare, la pretul de 64.000 de euro.

Defender Heritage Edition este o versiune pentru nostalgici. Are caroseria vopsita in verde, cu plafonul alb. Partea frontala este in stil retro, in contrast cu interiorul mdern si confortabil. In acest caz, pretul pleaca de la 39.900 de euro.

In fine, Land Rover Defender Adventure Edition este destinat clientilor aventurieri, asa cum ii spune si numele. Prin urmare, va avea cele mai multe echipamente exterioare de protectie, in timp ce interiorul este imbracat in piele. Pretul: 45.900 de euro.

Trebuie spus ca Defender isi va continua cariera comerciala si dupa retragerea acestei prime si atat de longevive generatii. Toata lumea se intreaba, inca de pe acum, ce design va aborda urmatoarea generatie, avand in vedere ca actuala a scris istorie si a devenit un reper major in lumea modelelor offroad!

Distribuie acest articol!