Noul Superb, principala atractie Skoda la Geneva 2015
22.02.2015
        
Distribuie acest articol!   

O spectaculoasa premiera a celei mai bune Skoda din toate timpurile: pe fundalul „Simfoniei Superb”, care a fost special compusa pentru aceasta ocazie, noua Skoda Superb a intrat in lumina reflectoarelor pentru prima data, in seara zilei de 17 februarie 2015, in Forum Karlín din Praga.

Printre celelalte momente de varf ale serii s-au numarat prestatiile legendei soul americane, Chaka Khan si a starului danez, Aura Dione. Asa s-a consumat premiera mondiala a navei amiral de la Skoda, model ajuns la cea de-a treia generatie.

Noul Superb va fi prezentat oficial, in mod public, peste cateva zile, in cadrul Salonului de la Geneva, de la inceputul lunii martie. Cu aceasta ocazie, pe langa noua generatie Superb, Skoda va prezenta si o serie de modele speciale – Octavia RS 230, noua Fabia Monte Carlo (foto), precum si noua Fabia Combi Monte Carlo si versiunile Edition ale modelelor Fabia, Rapid, Octavia si Yeti.

In asteptarea detaliilor referitoare la toate aceste noutati, va invitam sa vedeti mai jos o prezentare video si galeria foto cu primele imagini oficiale ale noului Superb.

 

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol!