Prima de 5.900 euro pentru salariatii Volkswagen
23.03.2015
        
Distribuie acest articol!   

Rezultatele excelente inregistrate in ultimul an le vor permite angajatilor germani de la Volkswagen sa incaseze o prima deloc neglijabila, de 5.900 de euro. Totusi, valoarea acestei recompense se afla in scadere de la an la an…

Volkswagen a avut inca un an de exceptie, incheind 2014 cu o productie record. Grupul Volkswagen a totalizat 10,14 milioane de vehicule produse, in timp ce principala marca a grupului, Volkswagen, a produs 6,12 milioane de unitati – un record istoric!

La fel ca in anii precedenti, fiecare angajat care lucreaza in fabricile Volkswagen din Germania va fi recompensat cu o prima de performanta. Este modul in care compania le multumeste pentru munca depusa si pentru rezultatele fara precedent inregistrate anul trecut. Valoarea acestei prime, de 5.900 euro brut, a fost stabilita in urma negocierilor purtate intre conducerea companiei si reprezentantii salariatilor din uzinele VW de la Bunswick, Emden, Hanovra, Kassel, Salzgitter si Wolfsburg.

Interesant este faptul ca, desi productia si performantele Volkswagen au crescut de la an la an, recompensa este in continua scadere. Prima a fost de 7.500 euro pe 2011, 7.200 euro pe 2012 si 6.200 euro pe 2013. Totusi, suma platita anul acesta este putin mai mare decat cea stabilita initial, prin contractul colectiv.

Distribuie acest articol!