Nuante texturate, in standard la Peugeot 208 facelift
14.04.2015
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat publicului larg cu ocazia celei de-a 85-a editii a Salonului Auto de la Geneva, noul Peugeot 208 propune nuanta exterioara Orange Power. Aceasta nuanta fresh, optimista si dinamica este completata de alte doua culori texturate inedite, disponibile in premiera mondiala la un vehicul de serie: Ice Grey si Ice Silver. Noutatea este completata si de pachetul de personalizare suplimentar, Yellow Lime care, la fel ca si pachetul Menthol White, expus la Salonul de la Geneva, poate infumuseta atat interiorul, cat si exteriorul.

Noul Peugeot 208 este rezultatul unei activitati intense, focusate pe fiecare domeniu in parte. Modelul urmeaza sa fie comercializat in Europa incepand din luna iunie 2015. O veritabila chintesenta de elemente (design aparte, sportiv si modern, noi echipamente tehnologice) precum si noile motorizari Euro 6 Pure Tech si BlueHdi  sporesc confortul si siguranta.

In completarea noii nuante metalizate Orange Power, lansata la ultima editie a Salonului de la Geneva, doua nuante texturate inovatoare completeaza gama de culori disponibila la lansare. In plus, doua pachete de personalizare stau la dispozitia clientilor pentru a infrumuseta exteriorul si interiorul noului Peugeot 208.

De altfel, pachetele Menthol White si Lime Yellow pot fi adoptate si la nivelul habitaclului, indiferent de pachetul de personalizare exterioara ales (in functie de culoarea si pachetul de personalizare a exteriorului). Pachetele pentru interior creeaza o ambianta moderna, distinctiva si valorizanta, studiata in cele mai mici detalii: scaune sport cu tapiterie mixta imitatie piele prestige si material textil Oxford si cusaturi colorate; cotiere panouri portiere si cusaturi colorate; manere portiere fata si spate colorate; insertie colorata la nivelul instrumentarului; volan sport imbracat in piele perforata cu cusaturi colorate; manson schimbator de viteze cu cusaturi colorate; contur fante de aer crom satin; scaun pasager reglabil pe inaltime.

Astfel, noul Peugeot 208 propune clientilor sai o gama capabila sa raspunda nevoilor cotidiene: o gama variata de culori exterioare, pachete de personalizare pentru interior si exterior precum si noua gama de roti cu aspect inovator (diamantare clasica, secventiala sau gravura laser).

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol!