Sandero RS - doar pentru America Latina!
21.06.2015
        
Distribuie acest articol!   

Sandero are, in sfarsit, o versiune sportiva: RS. Conceputa de Renault Sport, aceasta este animata de un motor de 2,0 litri si 145 CP.

Transmisia este asigurata de o cutie de viteze manuala, cu 6 rapoarte. Asadar, performante considerabil mai modeste, in comparatie cu "fratele" Clio RS, care dispune de 200 CP!

Premiera noului Sandero RS s-a consumat zilele trecute, in cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires. De altfel, modelul se va comercializa exclusiv in America Latina, sub logo Renault.

Asa cum ii sta bine unui varf de gama, Sandero RS se distinge prin cateva elemente de design specifice, atat la exterior, cat si in habitaclu. Jantele vopsite in culori inchise, luminile de zi cu LED, inscriptia RS si cateva elemente de aerodinamica personalizeaza exteriorul. Cusaturile rosii, pedaleria si volanul sport, precum si insertiile cu rosu de pe diferite elemente de bord asigura la interior o atmosfera specifica versiunilor de top.

Comercializarea va incepe cu piata din Argentina, unde noul Sandero RS va fi disponibil incepand cu primele luni din 2016. Productia va fi realizata, de asemenea, in America de Sud.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol!