Noul BMW Seria 7, in Romania din octombrie
26.08.2015
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul de la Frankfurt, in septembrie, noul BMW Seria 7 va debuta in showroom-urile din Romania pe 24 octombrie, data startului international al vanzarilor.

Noul Seria 7 este disponibil la inceput in trei variante de motorizari, doua benzina si una diesel. Toate sunt disponibile si in versiunea cu ampatament lung, iar doua dintre acestea pot fi comandate cu sistemul de tractiune integrala BMW xDrive. Pretul de inceput este de 73.150 euro fara TVA (90.706 euro cu TVA) pentru modelul 730d, care dispune de un motor diesel de sase cilindri in linie pentru o putere de 265 CP si un nivel de emisii care poate sa coboare in ciclul de test UE la numai 119g per km (in functie de pneurile din echipare). Cel mai scump model disponibil in prezent este 750iL xDrive. Versiunea cu ampatament lung, echipata cu un motor V8 pe benzina de 450 CP are un pret de pornire de 105.945 euro fara TVA (131.372 euro cu TVA).

Sustinut de un pachet tehnologic fara egal, BMW Seria 7 stabileste referinta si in ceea ce priveste echiparea standard, cu o colectie bogata de solutii oferite clientilor deja din echiparea de baza. Este vorba aici de un spectru larg de echipamente, precum Head-Up Display, sistemul de navigatie, o gama larga de echipamente de siguranta si confort, faruri LED integrale, tehnologii BMW EfficientDynamics sau pachete precum BMW Service Inclusive.

Distribuie acest articol!