Noul Mercedes Clasa S Cabriolet - prima imagine oficiala
17.08.2015
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes a publicat prima imagine oficiala – un desen, de fapt – cu cea mai mare si mai luxoasa decapotabila din gama, noua Clasa S Cabriolet. Cea mai noua versiune a modelului varf de gama va fi dezvaluita oficial peste circa o luna, in cadrul editiei din acest an a Salonului de la Frankfurt.

Cu ocazia prezentarii acestei imagini, Mercedes a tinut sa precizeze ca este vorba de primul sau cabriolet cu 4 locuri derivat din nava amiral, de dupa 1971. In acelasi timp, este a sasea versiune intr-o familie Clasa S mai numeroasa ca oricand.

Desi imaginea ne prezinta automobilul cu pavilionul rabatat, se stie ca acesta este de tip soft top, cu actionare electrica. In rest, atat la exterior, inclusiv in partea din spate, cat si la interior, versiunea Cabrio este foarte apropiata de cea Coupe, din care, de fapt, “se trage”.

Desi inca nu au fost publicate detaliile tehnice, se stie ca motorizarile vor fi similare cu cele de pe Coupe, inlusiv versiunile Mercedes-AMG S63 (V8 de 5,5 litri) si S65 (V12 twin-turbo de 6.0 litri). Puterea este transmisia la sol prin intermediul puntii posterioare, insa optional va fi disponibila si transmisia integrala 4MATIC.

Distribuie acest articol!