Dacia Duster Edition 2016
10.09.2015
        
Distribuie acest articol!   

La numai doi ani de la precedenta evolutie a modelului Duster, SUV-ul Dacia se prezinta cu o serie de modificari menite sa-i accentueze stilul robust si plin de personalitate. Duster Edition 2016 se remarca astfel prin noile jante de aliaj de 16 inch de culoare neagra, precum si prin noua nuanta de caroserie, „vert Altai”, care inlocuieste in gama nuanta „gris Olive”.

La interior sunt disponibile doua noi tapiterii („Silicon noir” si „Federer gris” pe fond negru) cu cusaturi discrete de culoare „gris Technique”. Versiunile de echipare de intrare in gama vor beneficia de tapiteriile in nuanta „Silicon noir”, in timp ce versiunile superioare vor beneficia de tapiteriile „Federer gris” pe fond negru. Nuanta „gris cosmos” va fi inlocuita de „gris platinium” (in functie de tara si de versiune) in special la nivelul panourilor de usi, a manerelor de sustinere si a ornamentelor de pe fatada centrala a plansei de bord.

Sistemul multimedia de navigatie Media-Nav Evolution este de acum disponibil pe Duster Edition 2016 (in functie de versiune si tara). Datorita acestui sistem multimedia complet, Dacia ofera o conectivitate permanenta si de calitate. Mai mult, Duster Edition 2016 dispune, optional in functie de tara, de o camera video pentru marsarier, care ofera un plus de siguranta.

Distribuie acest articol!