Suzuki Vitara S, disponibil in Romania
25.09.2015
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat la cea de-a 66-a editie a Salonului International Auto de la Frankfurt, modelul Suzuki Vitara cu nivelul de echipare S este disponibil, din aceasta luna, si la dealerii Suzuki din Romania. In plus, tot din aceasta luna, modelul Vitara este disponibil si cu cutie automata.

In afara premierei mondiale a noului Baleno, Suzuki a prezentat la Frankfurt si un nou nivel de echipare pentru Vitara. Cu un motor BOOSTERJET de 1,4 litri, o grila fata inspirata de cea a conceptului iV-4 SUV, precum si numeroase elemente noi la interior, nivelul de echipare S aduce un plus de sportivitate modelului Vitara.

S va fi echiparea de top pentru Vitara si include, printre altele, cutie manuala cu 6 trepte, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de franare de urgenta in standard. Nivelul de echipare S va fi disponibil in sapte culori de caroserie, inclusiv doua combinatii „two-tone”. In Romania, preturile pentru Vitara S pornesc de la 19.000 de euro (cu TVA). Tot din aceasta luna, Suzuki Romania introduce in ofera comerciala si varianta Suzuki Vitara DDIS 6TCSS. Preturile pentru versiunea cu cutie automata pornesc de la 22.000 de euro.

Versiunile cu cutie automata dispun de sistemul TCSS (Twin Clutch System by Suzuki), care garanteaza o placere mai mare la condus. Sistemul cu dublu ambreiaj, unul pentru treptele impare (1, 3, 4 si marsarier) si unul pentru treptele pare (2, 4 si 6), transmite puterea de la motor intr-un mod la fel de eficient ca o transmisie manuala, ceea ce contribuie la scaderea consumului de combustibil. Sistemul permite schimbarea treptelor si in mod manual, in functie de stilul de condus al fiecaruia.

Suzuki Vitara S si Suzuki Vitara DDIS 6TCSS sunt disponibile din aceasta luna la toti dealerii Suzuki Romania.

Distribuie acest articol!