Dacia Logan Prestige
22.10.2015
        
Distribuie acest articol!   

Cel mai vandut model din Romania are de acum o noua versiune de top: Dacia Logan Prestige.

In 2014, Dacia lansa in exclusivitate pentru clientii din Romania editia speciala Logan 10 ani. Designul modern, interiorul surprinzator si echiparea generoasa au transformat aceasta editie speciala intr-un succes indiscutabil al familiei de modele Dacia.

Formula acestui succes se regaseste acum in noul varf al gamei Logan: Dacia Logan Prestige. Acesta dispune de o lista generoasa de echipamente, din care nu lipsesc sistemul automat de climatizare, comenzile geamurilor electrice pe portiere, geamuri electrice fata cu comanda impulsionala pe partea soferului, un nou design interior, cu o plansa de bord specifica, echipata cu aeratoare centrale dreptunghiulare, o tapiterie cu design nou, jantele Dark Metal de 16 inch, semnalizatoarele pe oglinzile retrovizoare exterioare, sistemul multimedia si de navigatie MediaNav si proiectoarele dublu optice.

Noua versiune Logan Prestige va fi disponibila in doua versiuni de motorizare, ambele raspunzand normei Euro 6 si care constituie in acelasi timp cele mai solicitate propulsoare de catre clientii gamei Logan. Este vorba de motorul pe benzina de 1,2 litri cu 16 supape, de 73 CP si de propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP. Preturile de achizitie al noii versiuni de echipare de top sunt de 9.600 de euro cu TVA in cazul motorizarii pe benzina si de 11.700 de euro cu TVA pentru versiunea diesel.

Versiunea Logan Prestige poate fi comandata  deja in reteaua comerciala Dacia din intreaga tara.

Distribuie acest articol!