Suzuki va comercializa modelul Celerio in Romania
09.10.2015
        
Distribuie acest articol!   

Incepand cu 8 octombrie, Suzuki isi extinde gama de vehicule comercializate in Romania cu modelul Celerio. Lansat la Salonul Auto de la Geneva, Suzuki Celerio stabileste noi refereninte in segmentul A in ceea ce priveste confortul si spatiul interior.

Prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, Suzuki Celerio este disponibil din luna octombrie si in Romania. Dezvoltat de expertul nipon in masini compacte, Celerio stabileste noi referinte in ceea ce priveste spatiul interior si spatiul pentru bagaje in segmentul A.

Cu o lungime totala de doar 3,6 metri, Suzuki Celerio ofera suficient spatiu in interior pentru cinci persoane si un portbagaj de 254 litri, cel mai mare din acest segment. Beneficiind de experienta in dezvoltarea modelor compacte, Suzuki a reusit sa maximizeze spatiul din interior, oferind soferului si pasagerilor mai mult confort.

Versiunea disponibila in Romania este echipata cu un motor pe benzina, in 3 cilindri, de 998 cmc, care dezvolta 68 CP la 3.500 rpm. Suzuki Celerio dispune de o cutie de viteze in 5 trepte, manuala, optimizata pentru a asigura un consum redus si un confort sporit. Noul motor Euro 6 dezvoltat de Suzuki inregistreaza un consum combinat de 4,3 litri/100 km (urban 5,1 litri/100 km si extra urban de 3,7 litri/100 km) si emisii de CO2 de 99 g/km.

Suzuki Celerio se remarca printr-un design dinamic la exterior, un interior spatios si finisaje de calitate. In Romania, Celerio este disponibil in sase culori de caroseriei si dispune de un pachet de dotari care pun accentul pe confortul soferului si al pasagerilor. Versiunea GL, disponibila in Romania, este echipata in standard, printre altele, cu port USB in consola centrala inferioara, airbag-uri frontale, laterale si cortina, ABS, ESP, asistenta la franare si sistem de monitorizare a presiunii in pneuri.

Suzuki va comercializa in Romania o singura versiune, nivel de echipare GL, la pretul de 8.950 euro cu TVA.

Distribuie acest articol!