Noul Nissan NP300 Navara este International Pick-up of the Year 2016
20.11.2015
        
Distribuie acest articol!   
Noul Nissan NP300 Navara primeste marele premiu al competitiei internationale Pick-up of the Year 2016, in cadrul unei ceremonii ce s-a desfasurat la Lyon, Franta. Noul pick-up Nissan isi surclaseaza concurentii, modele Mitsubishi L200 si Ford Ranger, intr-o competitie acerba,  in care membrii juriului au punctat tinuta de drum, capabilitatile off-road, performanta motorizarii si sarcina utila. 
 
Printre cele mai apreciate noutati propuse se numara sasiul robust si suspensia spate multilink in 5 puncte pentru versiunea Double Cab, precum si o bena impresionanta, mai lunga cu 67 mm decat a modelului precedent.
 
NP300 Navara ridica standardele si in materie de tehnologie utila, prin introducerea unor inovatii unice in segment: Around View Monitor, ce permite o vedere panoramica 360 de grade pentru manevre la viteza redusa si Forward Emergency Braking (Franare automata de urgenta) ce reduce sau impiedica pericolul de coliziune.
 
Productia noului NP300 Navara a debutat in aceasta luna in cadrul uzinei Nissan din Barcelona, iar comercializarea in Europa este prevazuta la inceputul lui 2016.

Distribuie acest articol!