SEAT a lansat primul sau SUV, Ateca
07.03.2016
        
Distribuie acest articol!   

SEAT prezinta la Salonul Auto de la Geneva 2016 primul sau model SUV. Noul Ateca este o combinatie unica de design distinct, dinamism si placere la condus in orice situatie, versatilitate urbana si functionalitate convingatoare.

Conectivitatea de cea mai inalta clasa, sistemele inovatoare de asistenta si inalta precizie la condus sunt printre cele mai importante propuneri tehnologice ale Ateca si il recomanda drept unul dintre cele mai inovatoare SUV-uri din segment. Calitatea de exceptie, precizia asamblarilor si un raport calitate-pret foarte atragator fac din Ateca un adevarat model SEAT. Ateca transforma fiecare zi si fiecare kilometru parcurs intr-o experienta. 

SEAT Ateca va fi disponibil in Germania si Spania inainte de venirea verii si apoi treptat va ajunge in toate celelalte piete. Va putea fi achizitionat cu motoare pe benzina si motorina incepand de la 115 CP si pana la 190 CP,  in versiunea 4X4 sau cu tractiune fata, cu cutie manuala sau DSG. Gama complexa de optiuni tehnologice pe care modelul le propune incepe de la faruri cu full-LED si trece printr-un portofoliu extins de sisteme de asistenta, de la sistemul inovator de asistenta pentru ambuteiaje in trafic si noul sistem Emergency Assist, pana la pachetul de sisteme infotainment de ultima generatie cu ecran tactil de 8 inch si conectivitate Full Link. Trei linii de echipare ofera culori si materiale de cea mai buna calitate care satisfac orice gust.

Distribuie acest articol!