Baleno, noul hatchback compact de la Suzuki, disponibil in Romania
11.06.2016
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, noul model Suzuki Baleno este acum disponibil si in Romania. Beneficiind de toata experienta companiei, de peste 60 de ani, in dezvoltarea si productia de masini compacte, noul Baleno vine cu un design puternic si elegant, interior si portbagaj spatioase, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii.

Noul Suzuki Baleno este disponibil din luna iunie si in Romania la un pret pornind de la 11.000 euro cu TVA. Suzuki Baleno este disponibil in versiunile de echipare GA, GL, GL CVT, GLX si GLX + SHVS.

Tehnologiile disponibile pe noul Suzuki Baleno includ, printre altele, o platforma rigida din materiale ultra-usoare de ultima generatie, motorul turbo cu injectie directa BOOSTERJET de 1.0 litri si sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno sa nu se remarce doar prin design, dotari si spatiul interior disponibil, ci sa ofere si o experienta placuta la condus.

Inca de la primul nivel de echipare, Baleno vine cu numeroase dotari de siguranta activa si pasiva precum ABS + EBD, ESP, airbag-uri fata, laterale si cortina sau pedalier retractabil in caz de accident. In functie de nivelul de echipare, Baleno este disponibil si cu numeroase alte dotari, precum sistemul de asistenta la plecarea din rampa sau cruise control adaptiv cu limitator de viteza. Sistemul autonom de asistenta la franare (RBS – Radar Brake Support) este si el disponibil optional pe versiunile de echipare GA si GL.

Pentru nivelurile de echipare GLX si GLX + SHVS este disponibil si un sistem multimedia cu ecran de 4,2 inch care include sistemul de navigatie, camera de mers inapoi si ofera o conectivitate rapida cu un smartphone. Noul model Suzuki Baleno poate fi comandat intr-una din cele noua culori disponibile.

In Romania, Suzuki Baleno este disponibil atat cu motorul turbo cu injectie directa BOOSTERJET de 1.0 litri, cat si cu un motor de 1.2 litri DUALJET. In echiparea GLX cu motor de 1.0 litri, Baleno poate fi comandat si cu cutie de viteze automata.

Baleno respecta noul limbaj de design al marcii, Liquid Flow, care sugereaza o masa energetica de lichid in miscare. Exteriorul sportiv si elegant este completat de un interior confortabil, care ofera suficient spatiu pentru adulti atat pe locurile din fata, cat si pe cele din spate, cu un portbagaj de 355 litri, o referinta in acest segment.

“Suzuki are planuri foarte ambitioase in ceea ce priveste extinderea gamei de modele in urmatorii ani. Beneficiind de cele mai noi tehnologii ale marcii, noul Baleno completeaza acum gama de modele Suzuki disponibila in Romania. Modelul este deja prezent in showroom-urile dealerilor nostri din intreaga tara si sunt sigur ca Baleno este o masina care corespunde standardelor ridicate ale clientilor Suzuki”, a spus Alin Radu, director general Suzuki Romania.

Save

Distribuie acest articol!