Facelift consistent pentru Suzuki SX4 S-Cross
29.07.2016
        
Distribuie acest articol!   

Versiunea improspatata a crossover-ului SX4 S-Cross de la Suzuki este asteptata sa fie lansata la toamna, in cadrul Salonului de la Paris. Constructorul nipon a prezentat deja, in avans, noua varianta, in cadrul unui eveniment organizat cu cateva saptamani in urma, in Ungaria, acolo unde se asambleaza acest model.

Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus, noul SX4 S-Cross are partea frontala consistent modificata, grila, farurile si parasocul fiind complet redesenate. Retine atentia calandrul masiv, rafinat gratie utilizarii elementelor cromate.

Noutati sunt asteptate si sub capota, vechiul bloc pe benzina de 1,6 litri atmosferic cedand locul noilor versiuni turbo BoosterJet. Vor fi versiuni in 3 cilindri de 1,0 litru si 112 CP si in 4 cilindri de 1,4 litri si 140 CP. La capitolul diesel nu vor fi noutati, iar oferta consta in binecunoscutul motor de 1,6 litri DDIS de 120 CP. Transmisia este fie manuala cu 6 trepte (5 pentru motorul de 1,0 litri), fie automata cu 6 rapoarte, cu 2 sau 4 roti motrice.

Cele mai importante noutati la capitolul dotari sunt tempomatul adaptiv si sistemul de info-divertisment compatibil cu Apple Carplay. Noul S-Cross va fi disponibil foarte curand pe pietele europene, la un pret care este de asteptat sa nu difere cu mult fata de cel de pana acum.

Distribuie acest articol!