Linia BRABUS Xclusive, disponibila optional pe noul smart
25.07.2016
        
Distribuie acest articol!   

Sesiunea de pregatiri se incheie si a venit momentul sa ne indreptam spre sosea: noul smart BRABUS, cu o putere de 80 kW/109 CP si modificari tehnice si vizuale extinse, la exterior si la interior, poate fi comandat din data de 8 iulie, in format fortwo, fortwo cabrio si forfour. Noul smart BRABUS fortwo coupe va fi disponibil de la 19.866 euro cu TVA, iar livrarea primelor modele va incepe la sfarsitul lunii iulie. Linia de echipare de ultima generatie BRABUS Xclusive (3.025 euro cu TVA) este disponibila ca optiune exclusiva pentru BRABUS smart. Caracteristicile sale speciale includ scaunele sport BRABUS imbracate in piele perforata Nappa / piele neagra si finisaje gri.

Avand 80 kW/109 CP si 170 Nm, noul smart BRABUS ofera cu peste 20% mai multa putere si cu 25% mai mult cuplu decat cel mai sportiv model al seriei realizat pana in prezent. Impreuna cu motorul turbo extrem de performant, suspensiile sport BRABUS Performance cu ESP adaptat, servodirectia sport si transmisia sport twinamic cu dublu ambreiaj si functie race-start, contribuie la experienta dinamica de conducere.

Din punct de vedere vizual, insertiile gri mat ale difuzorului din spate cu aspect cromat pentru teava de esapament, ofera un aspect aerodinamic, in timp ce jantele din aliaj BRABUS Monoblock IX, vopsite in gri mat, cu finisaj lucios, contribuie la nota de sportivitate. Interiorul cu aspect sportiv este, de asemenea, standard.

Toate modelele smart BRABUS dispun standard de pachetul Cool & Audio si de functia Forward Collision Warning. Pachetul Cool & Audio include sistemul audio smart cu interfata AUX/USB, interfata Bluetooth cu sistem hands-free, audio streaming pentru transferul de muzica si pentru conectarea la aplicatia smart Cross Connect, dar si controlul automat al climei.

smart BRABUS fortwo coupe si forfour beneficiaza, de asemenea, de acoperis panoramic cu parasolar, montat din fabrica. smart BRABUS se bucura de un design exterior si interior independent. Noua linie de echipare de ultima generatie BRABUS Xclusive ofera posibilitatea de a beneficia de si mai multa eleganta sportiva in drumurile urbane. Caracteristici speciale: scaune sport BRABUS imbracate in piele perforata Nappa / piele neagra cu finisaje gri; panou de bord BRABUS cu un mix de piele si materiale fabricate manual; instrumentar de bord BRABUS cu turometru si ceas integrate; covorase pentru podea BRABUS; inscriptii Xclusive pe oglinzile retrovizoare si pe montantii B.

Caracteristicile standard ale BRABUS Xclusive includ, de asemenea, pachetul LED & Sensor, scaune incalzite pentru sofer si pasagerul din fata si, in smart forfour, scaune din spate cu spatiu de depozitare extensibil. Scaunul soferului si coloana de directie sunt reglabile in functie de inaltime.

Distribuie acest articol!