Noul BMW Seria 1 Sedan - doar pentru China
22.07.2016
        
Distribuie acest articol!   

BMW Group si BMW Brilliance Automotive Ltd. (BBA) vor crea un nou model pentru segmentul compact premium din China, prin BMW Seria 1 Sedan – primul sedan sport compact al marcii BMW. Aceasta face ca gama de produse a BBA in clasa compacta sa fie si mai vasta, cu automobile entry-level premium ce acopera segmentele Active Tourer, Sports Activity Vehicle si Sports Sedan, avand posibilitatea de a atrage noi grupuri de clienti. Segmentul automobilelor compacte premium inregistreaza cea mai rapida crestere la nivel mondial si in China.

BMW Seria 1 Sedan este cel mai sportiv si emotional sedan din segment. Este un model exclusiv adaptat si aliniat nevoilor clientilor chinezi, astfel ca este produs si vandut exclusiv in China. Dezvoltarea si testarea noului automobil a avut loc la sediul BMW cu implicarea inginerilor din China. De asemenea, noul automobil a fost supus unor teste extinse pe sosea, privind circumstante diferite ale conditiilor de drum si ale situatiilor climatice, pe diferite trasee din China. Prin BMW Seria 1 Sedan, inginerii BMW au facut numeroase reglaje fine si imbunatatiri in conformitate cu obiceiurile clientilor chinezi si mediului de utilizare a automobilului.

BMW Seria 1 Sedan este derivat din BMW Concept Compact Sedan, care a avut premiera mondiala la Salonul Auto de la Guangzhou, in 2015. Ca model pregatit pentru productie, BMW Seria 1 Sedan pastreaza elementele de design ale acelui concept car, inclusiv proportiile caroseriei specifice BMW. BMW Seria 1 Sedan este recunoscut imediat ca fiind un model BMW. Are o parte frontala BMW concisa, cu grila dubla a radiatorului, precum si faruri LED rotunde duble si logo-ul marcii intr-o interpretare moderna, sportiva si foarte actuala. Limbajul de design BMW caracteristic este prezent si in silueta sportiva, emotionala si cu aspect modern, care include curba Hofmeister.

BMW Seria 1 Sedan ofera clientilor tehnologii BMW ConnectedDrive, iar propulsoarele sunt produse la noua uzina locala de motoare din Shenyang.

Distribuie acest articol!