Suzuki Ignis si SX4 facelift vin la Salonul de la Paris
10.08.2016
        
Distribuie acest articol!   

Noul Ignis, crossover-ul compact al marcii Suzuki, va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris, de la toamna, si va fi disponibil la vanzare in Europa din ianuarie 2017.

Suzuki are traditie in dezvoltarea de masini compacte, iar unele dintre elementele traditionale ale marcii au prins din nou viata pe noul Ignis. Designul exterior minimalist are un aspect proaspat, iar elementele clasice pentru Suzuki sunt usor de identificat.

O serie de tehnologii noi, inclusiv o platforma mai rigida si usoara si sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), sunt disponibile pe noul Ignis, ceea ce ofera un consum redus de combustibil, fara a face vreun sacrificiu in ceea ce priveste performantele tehnice ale noului model.

In Europa, noul Suzuki Ignis va fi disponibil la vanzare incepand din luna ianuarie 2017.

Cealalta noutate de la standul Suzuki va fi modelul SX4 facelift. Cu partea din fata modificata si cu un interior mai rafinat, SX4 facelift are un caracter mai sofisticat si va stabili noi referinte la aceasta clasa.

Motoarele turbo de 1,0 litri si 1,4 litri BOOSTERJET cu injectie directa, vor inlocui motorul actual de 1,6 litri, benzina.

Save

Save

Distribuie acest articol!