Suzuki SX4 S-CROSS cu facelift, disponibil in Romania din septembrie
30.08.2016
        
Distribuie acest articol!   

Incepand din luna septembrie, noul Suzuki SX4 va fi disponibil la toti dealerii marcii din Romania. Noul model are pretul de pornire de 14.600 euro cu TVA si poate fi comandat cu trei variante de motorizare, doua pe benzina (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) si una diesel (1,6 DDIS), si patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus. Echiparea Cool este disponibila numai cu motorul de 1,0 l Boosterjet si 2WD.

Noul design ofera modelului SX4 o aerodinamica superioara, ceea ce inseamna performante crescute si economie de combustibil. Cu ajutorul simularilor pe calculator si al testelor in tunelul de vant, inginerii de la Suzuki au conceput un model cu o aerodinamica exceptionala pentru un crossover. La interior, liniile cursive, un volan nou si materialele de calitate superioara ofera o experienta speciala.

In functie de nivelul de echipare, noul SX4 dispune de geamuri actionate electric (fata /spate), sistem keyless push start, aer conditionat cu reglare manuala sau cu reglare automata dual zone, sistem audio cu 4 sau 6 incinte, boxa audio centrala, radio CD cu MP3 si Bluetooth, sistem multimedia cu ecran de 7 inch + conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + slot SD card + camera de mers inapoi + Navigatie , indicator mod sistem tractiune (4 moduri), cruise control, cruise control adaptiv, limitator de viteza,  scaune incalzite (fata)  sau plafon panoramic cu dubla deschidere. Sistemul de infotainment, care permite si conectarea la un smartphone functioneaza cu Apple CarPlay si MirrorLink.

Chiar si cu cinci persoane la bord, noul SX4 are un portbagaj de 430 litri. Rabatand bancheta spate (60:40) se poate obtine si mai mult spatiu pentru bagaje.

Distribuie acest articol!