Ateca X-Perience - vedeta SEAT la Salonul de la Paris 2016
26.09.2016
        
Distribuie acest articol!   

SEAT prezinta Ateca X-Perience la Salonul Auto de la Paris, un exercitiu de dezvoltare care exemplifica posibilitatile familiei SEAT Ateca, subliniindu-i caracterul aventuros, precum si capacitatea de a se deplasa in off-road si fortand toate limitele conventionalului.

Ateca X-Perience dispune de o garda la sol mai ridicata, reglaje mai ferme ale suspensiilor, anvelope all-road, bare noi de protectie, vopsea rezistenta la zgariere, jante exclusive din aliaj usor de 18 inch, motor 2,0 TDI de 190 CP, transmisie DSG cu 7 trepte cu padele pe volan, sistem de tractiune 4Drive cu cuplaj Haldex si control avansat al tractiunii XDS.

Cu exteriorul sau in nuanta Verde Olive mat, inspirata din natura si cu performantele sale excelente in off-road, acest automobil reprezinta un exercitiu dedicat clientilor care apreciaza un stil de viata mai aventuros.

Ateca X-Perience dispune de o gama larga de sisteme de asistenta pentru sofer si de dotarile de infotainment de ultima ora Easy Connect, de SEAT Full Link, Media System Plus cu ecran de 8 inch, de Connectivity Box care permite incarcarea wireless a smartphone-urilor si de SEAT ConnectApp.

SEAT Ateca este prezentat la Paris ca fiind cel de-al treilea pilon major al marcii. Totodata, modelul face parte din cea mai mare ofensiva de produs din istoria marcii, care in 2017 va fi extinsa cu inca trei modele noi.

Distribuie acest articol!