Dacia vine la Salonul de la Paris cu Logan si Sandero facelift
15.09.2016
        
Distribuie acest articol!   

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV, Dacia vine cu o restilizare ce mizeaza in egala masura pe design, confort si tehnologie. Noutatea va fi prezentata prezenta publicului larg la apropiatul Salon Auto de la Paris. Detalii, in comunicatul de presa Dacia redat mai jos.

Cele patru modele devin de acum mai atragatoare, pastrand atributul care le-a atras preferintele clientilor de pretutindeni, si anume cel mai bun raport pret / prestatii.  In plus, editia din aceasta toamna a Salonului Auto de la Paris va insemna pentru Dacia o oportunitate de a sarbatori alaturi de clientii marcii un nou an record in termen de vanzari.

In ceea ce priveste evolutiile de design, partea frontala a fost redesenata si confera un adevarat aer de familie fiecaruia dintre cele patru modele. Bara de protectie, calandrul si proiectoarele de ceata reusesc sa reafirme robustetea atat de apreciata de catre clientii acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarca printr-un un aspect mai elaborat si mai modern. Ele integreaza 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formeaza noua semnatura luminoasa a marcii Dacia. Partea din spate a fost la randul sau restilizata in acelasi spirit al modernitatii si al atentiei pentru detalii.

La interior, modificarile vizeaza tot ceea ce este important pentru confortul la volan al soferului si pasagerilor, plus echipamente, tapiterie, ergonomie, spatii de depozitare.

Distribuie acest articol!