Skoda Octavia 3 facelift surprinde cu cele... patru faruri
28.10.2016
        
Distribuie acest articol!   

Skoda a prezentat primele imagini si informatii referitoare la versiunea facelift a compactei Octavia. A treia generatie a celui mai vandut model Skoda va fi disponibila la livrare, in versiune revizuita, in primele saptamani din 2017.

Cea mai vizibila modificare la exterior a vizat grupurile optice frontale, care acum sunt divizate, asa cum erau odinioara cele de la Mercedes Clasa E. O alegere inedita si oarecum indrazneata pentru Skoda, care isi obisnuise clientii cu idei clasice de design. Octavia are si o „semnatura luminoasa” noua, iar farurile pot fi dotate acum cu tehnologie full-LED.

Imbunatatiri au fost aduse si la interior, in special la sistemele de infotainment. Versiunea de top, cunoscuta sub denumirea de Columbus, dispune de un ecran tactil cu diagonala de 9,2 inch. Optiunile de conectivitate includ hotspot WLAN, modul SIM si tehnologie LTE pentru internet de mare viteza. Conectivitatea este asigurata prin Infotainment Online sau CareConnect.

Octavia 3 cu facelift va dispune de  cinci motorizari TSI si patru TDI intre 1,0 si 2,0 litri capacitate si cu puteri intre 84 si 184 CP. Transmisia DSG cu 6 sau 7 trepte este disponibila optional.

Save

Distribuie acest articol!