Audi Q8, la prima iesire in lume
26.12.2016
        
Distribuie acest articol!   

La apropiatul Salon Auto de la Detroit (8-22 ianuarie 2017), Audi va dezvalui, sub forma unui concept, viitorul sau SUV Q8. Noutatea vine la cateva luni dupa lansarea in productie a celei de-a doua generatii Q5 si continua extinderea gamei de modele SUV.

In asteptarea prezentarii de la Detroit, Audi a publicat cateva schite cu noul model, care preia linia exterioara masiva de la conceptul e-tron quattro, prezentat in 2015, la Salonul de la Frankfurt. Concurentii sai directi vor fi BMW X6 si Mercedes GLE Coupe.

Interiorul este, pentru moment, invaluit in mister. Se stie insa ca va putea gazdui patru persoane in conditii superioare de confort si ca va beneficia de dotari si tehnologie de ultima generatie.

In privinta motorizarii, conceptul Q8 va afisa logo-ul e-tron, ceea ce inseamna ca este hibrid reincarcabil. In productie vor fi disponibile si alte versiuni, majoritatea preluate de la Q7. Se vorbeste deja si despre un performant SQ8, propulsat de un V8 de 4,0 litri diesel (435 CP), disponibil in prezent pe SQ7.

Audi Q8 se va asambla, cel mai probabil, la uzina Volkswagen de la Bratislava, in Slovacia. Lansarea oficiala este asteptata pe parcursul anului 2018.

Save

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!