A doua generatie Opel Insignia, in premiera mondiala la Geneva
28.02.2017
        
Distribuie acest articol!   

Pentru Opel, cea de-a 87-a editie a Salonului Auto International de la Geneva (7-19 martie 2017) se invarte in jurul noului Opel Insignia. Producatorul auto din Russelsheim va prezenta in premiera, cu aceasta ocazie, variantele Grand Sport si Sports Tourer ale modelului sau varf de lance.

Cu un pret de vanzare incepand de la 25.940 euro (pret de vanzare recomandat, inclusiv TVA in Germania), cea de-a doua generatie Opel Insignia ofera un raport excelent calitate/pret. In plus, doua noi servicii OnStar si noul program Opel Exclusive pentru noul Insignia vor fi prezentate, de asemenea, in premiera la Geneva.

A doua generatie a modelului Insignia impresioneaza prin armonia caroseriei si numeroase solutii high-tech, de la farurile cu matrice cu LED-uri Opel IntelliLux LED, sistemele ultra-moderne de asistenta pentru sofer, precum Asistentul activ pentru mentinerea benzii de circulatie si pana la afisajul pe parbriz. Capota activa pentru o protectie sporita a pietonilor desavarseste oferta de sisteme care sporesc semnificativ nivelul de siguranta.

In plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de prima clasa specifica Opel, cu integrare a smartphone-ului si o functie noua Opel OnStar – asistentul personal, care le permite ocupantilor autovehiculului Insignia sa rezerve camere la hotel si sa caute locuri de parcare disponibile cu ajutorul unui consultant OnStar. Per ansamblu, noul Insignia impresioneaza printr-un nivel ridicat de dinamism, spatiu suplimentar si un raport excelent calitate/pret, care il transforma intr-un concurent serios chiar si pentru marcile premium.

Cele doua modele noi, care vor fi prezentate in premiera la Geneva, Insignia Grand Sport si Insignia Sports Tourer, sunt elemente cheie ale ofensivei de produse Opel „7 in 17”, prin care sapte modele noi vor fi lansate in cursul acestui an in Europa. Acestora li se vor adauga revolutionarul Ampera-e, care surclaseaza autovehiculele electrice concurente cu o autonomie de 520 km in modul electric conform NEDC (masurata in conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere), aventurosul Insignia Country Tourer cu tractiune integrala si modelul Opel Vivaro cu un nivel sporit de confort si flexibilitate. In plus, Opel va lansa pe piata modelele Crossland X si Grandland X. Crossland X se va alatura modelului Mokka X in segmentul B al autovehiculelor CUV/SUV, care inregistreaza o dezvoltare de exceptie, in timp ce Grandland X va fi destinat clientilor care cauta un crossover din segmentul C.

Distribuie acest articol!