Noul Volkswagen Golf poate fi comandat
10.02.2017
        
Distribuie acest articol!   

Pretul de baza al noii editii este de 15.844 euro, modelul vine echipat acum cu sistemul de stiri si divertisment, Composition Colour (afisaj color de 6,5 inch), luminile spate cu LED redesenate si un interior modernizat in varianta standard. 15.844 euro este pretul pentru Golful 1.0 TSI, urmand ca alte motoare sa fie disponibile in scurt timp, de-a lungul lansarii in etape.

In plus, noul Golf Variant este lansat in paralel, incepand de la un pret de 16.359 euro pentru 1.0 TSI cu 81 kW / 110 CP. O versiune foarte exclusiva a modelului Variant este Golf Alltrack, cu tractiune integrala si un aspect impresionant, pentru toate tipurile de teren; si aceasta poate fi comandata acum. Gama de modele oferite va fi completata si de versiunile Golf GTI (cu o putere de 169 kW / 230 CP in loc de 162 kW / 220 CP), Golf GTD (135 KW/ 184 CP) si Golf R (228 kW/ 310 CP).

Modelul Golf 2017 se remarca prin faptul ca partea din fata este nou proiectata (cu lumini de zi LED), spatele fiind de asemenea modificat. Noile faruri optionale full LED au un aspect foarte distinctiv. De acum inainte, acestea vor inlocui farurile xenon la Golf.

Din punct de vedere tehnic, Volkswagen transfera tehnologii de clasa premium in segmentul compact odata cu modernizarea Golf-ului. Sunt adaugate si sisteme de asistenta precum Traffic Jam Assist (conducere semi-autonoma pana la 60 km/h) si monitorizarea pietonilor cu care este prevazut sistemul de franare de urgenta Front Assist. Toate sistemele de informatii si divertisment au fost de asemenea reconceptualizate. O caracteristica noua in clasa compacta este comanda prin gesturi a sistemului de stiri si divertisment Discover Pro (cu un ecran tactil de 9,2 inch, stil tableta, fara butoane). Lumea digitalizata a afisajelor si comenzilor este completata de Active Info Display (instrumente complet digitale) folosite pentru prima data la modelele Golf. Totalitatea inovatiilor tehnice face din bestseller-ul Volkswagen una dintre cele mai progresive masini din clasa sa – clasa Golf.

Golf si Golf Variant se lanseaza si in versiunile de echipare Trendline, Comfortline si Highline. Trendline include – in plus fata de sistemul de informatii si divertisment Composition Colour, luminile de zi cu becuri LED si luminile spate LED – caracteristici precum faruri duble, climatizare si sistem de oprire/pornire cu recuperarea energiei de franare. Highline ofera deja noua generatie de Front Assist care include City Emergency Braking si monitorizarea pietonilor. In plus, Golf Comfortline are standard jante din aliaj de 16 inch. Golf Highline este imbogatit si mai mult de caracteristici precum faruri full LED, controlul automat al climei (Climatronic) si jante din aliaj de 17 inch, model Hita.

Pastrand caracterul atractiv al versiunii Golf Alltrack cu tractiune integrala, caracteristicile standard sunt extinse pentru a include detalii precum selectarea profilului conducatorului auto, rabatarea spatarului scaunului din fata dreapta, inaltime mai mare a sasiului in timpul mersului, jante din aliaj de 17 inch si protectie pentru motor in trenul de rulare. Noul pret pentru Golf Alltrack oferit pentru motorizarea 1,6 TDI de 115 CP este de 24.069 euro cu TVA.

Caracteristicile standard ale Golfului GTI includ detalii foarte specifice acestui simbol Volkswagen, precum suspensia sport, jantele din aliaj Brooklyn de 17 inch si scaunele sport din fata. In plus, Golf GTI ofera si caracteristici precum Climatronic si faruri LED complet in varianta standard. Preturile pentru Golf GTI, care are acum 10 CP in plus de putere de iesire, incep de la 27.073 euro cu TVA.

Noul Golf este una dintre putinele masini din lume disponibile cu sisteme de propulsie alternative, in plus fata de benzina si motorina, precum sistemele hibride plug-in si electrice – acestea din urma vor fi disponibile in curand la vanzare. Puterea modelelor pe benzina (TSI) oferite la comanda variaza de la noul 1.0 TSI cu 81 kW /110 CP la Golful GTI cu 169 kW / 230 CP. Modelele turbo-diesel (TDI) oferite direct in cadrul lansarii prevanzare dezvolta puteri cuprinse intre 85 kW / 115 CP si 110 kW / 150 CP.

Distribuie acest articol!