Spatios si sportiv: noul Opel Insignia Sports Tourer
08.02.2017
        
Distribuie acest articol!   

Noul Opel Insignia Sports Tourer urmeaza exemplul sportiv al unui coupe de mari dimensiuni, este deosebit de spatios si ofera un nivel ridicat de siguranta, ca un adevarat varf de lance al companiei.

A doua generatie a modelului Insignia impresioneaza prin liniile sale uimitoare, un volum al portbagajului marit la 1.640 de litri – cu peste 100 de litri mai mare fata de cel al modelului anterior – si numeroase solutii high-tech, de la farurile cu matrice cu LED-uri Opel IntelliLux LED, sistemele ultra-moderne de asistenta pentru sofer si pana la afisajul pe parbriz.

In plus, modelul Insignia este echipat cu o conectivitate de prima clasa, specifica Opel, cu integrare a smartphone-ului si o functie noua Opel OnStar – asistentul personal care le permite ocupantilor autovehiculului Insignia sa rezerve camere la hotel si sa caute locuri de parcare disponibile cu ajutorul unui consultant OnStar. Noul model varf de lance este si primul autovehicul produs in Russelsheim echipat cu o transmisie automata cu opt trepte de viteza, o camera video de 360 de grade si tractiune integrala inteligenta cu vectorizarea cuplului.

Transmisia automata cu opt trepte de viteza impresioneaza printr-un confort exemplar la schimbarea treptelor si va fi disponibila initial doar in combinatie cu sistemul de tractiune integrala.

Noul Opel Insignia Sports Tourer va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, pe 7 martie.

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!