Nissan Qashqai facelift 2017
27.03.2017
        
Distribuie acest articol!   

Nissan a prezentat noul crossover Qashqai, cu evolutii semnificative care se concentreaza in special pe design-ul exterior modern, calitatea superioara a finisajelor interioare si performante imbunatatite de conducere.

Au fost adaugate noi tehnologii Nissan Intelligent Mobility, continuand evolutia Nissan catre obiectivul zero emisii si zero accidente. Sistemul autonom ProPILOT, ce poate controla directia, accelerarea şi franarea in timpul rularii pe autostrada, pe o singura banda, va deveni disponibil pentru Qashqai in a doua parte a anului fiscal 2017. Acest sistem va oferi un sofat mai sigur, un control sporit si o libertate mai mare atat in timpul blocajelor de trafic, cat si la viteza mare de croaziera.

Caracterul premium al noului Qashqai facelift este cel mai vizibil la interior, unde aspectul imbunatatit, materialele de calitate superioara si tehnologiile avansate readuc Qashqai pe primul loc in ceea ce priveste atractivitatea in segment.

Absolut noua este optiunea pentru nivelul de echipare de top Tekna+, care include scaune noi cu tapiterie de inalta calitate din piele nappa moale, cu tratament special (tip soft cushioning) pe suprafetele centrale, pentru sporirea senzatiei de confort şi relaxare.

La fel de nou este si volanul multifunctional in forma de D, cu insertii premium din crom satinat. Acesta dispune de un controler cu patru directii pentru afisajul de bord, pentru o utilizare mai intuitiva si un timp redus de „neatentie la drum”.

In completarea evolutiilor la interior, exteriorul Qashqai are un design proaspat, oferind un rafinament crescut si un nou stil „dinamic premium”. Imbunatatirile includ o parte frontala complet revizuita, care aduce pe Qashqai cea mai recenta grila „V-motion” Nissan.

Bara de protectie si capota au un design nou, cu clustere luminoase revizuite si o mai mare diferentiere de stil intre lampile cu halogen si lampile cu LED-uri. Se regaseşte şi o versiune noua a semnaturii proprii a marcii pentru luminile de zi sub forma de „bumerang”. Blocurile optice reproiectate contribuie la atractivitatea noului Qashqai, in timp ce adaugarea iluminarii frontale adaptive sporeşte siguranta pe timp de noapte.

Intelligent Emergency Braking (Sistemul inteligent de franare de urgenta) este actualizat cu Pedestrian Recognition (Detectare pietoni). Rear Cross Traffic Alert (Avertizare trafic spate), care reduce riscul de impact la viteza redusa, in cazul deplasarii cu spatele dintr-un loc de parcare, este pentru prima data disponibil pe Qashqai. Autoturismul este dotat in continuare cu Traffic Sign Recognition (Recunoasterea indicatoarelor rutiere), Driver Attention Alert (Alerta atentie şofer), Intelligent Park Assist (Asistenta inteligenta la parcare), Intelligent Around View Monitor (Monitor cu vedere 360°), Blind Spot Warning (Avertizare unghi mort) si Lane Departure Warning (Avertizare depaşire banda).

Modificarile importante aduse noului Qashqai se bazeaza pe studierea atenta a nevoilor clientilor si au fost concepute pentru a-i consolida pozitia de cel mai bine vandut crossover din Europa. Peste 2,3 milioane de unitati au fost vandute de la lansarea versiunii originale in 2007.

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!