Noul Suzuki Ignis, disponibil de la 9.450 euro
29.03.2017
        
Distribuie acest articol!   

Noul Suzuki Ignis, un crossover compact cu un design exterior stilat, un interior functional si versatil, usor de condus si confortabil, este disponibil in Romania cu preturi incepand de la 9.450 euro (TVA inclus). Noul model beneficiaza de detalii de design moderne, care ii evidentiaza caracterul, dar pastreaza si elemente traditionale ale marcii Suzuki.


Modelul beneficiaza de ADN-ul Suzuki, prezentand insa un design complet nou si un caracter unic. Alaturi de stilul sau minimalist, acest SUV compact ofera o functionalitate si performante variate, adaptandu-se astfel in orice conditii.

Alaturi de designul exterior stilat, Ignis ofera o vizibilitate excelenta, o pozitie ideala la volan, interior si portbagaj spatioase, precum si stabilitate deosebita, chiar si pe teren mai accidentat. Obiectivul a fost obtinerea unui crossover cu design unic, dar care sa isi exprime clar apartenenta la familia Suzuki.

In Romania, vor fi disponibile 4 variante, doua dintre ele cu sistemul de tractiune integrala ALLGRIP AUTO, in trei niveluri de echipare: GL, G + si GLX. Suzuki IGNIS este echipat cu motorul pe benzina 1,2 DUALJET (K12C) ce ofera concomitent performante rutiere excelente si un consum economic de carburant.

Noul Ignis propune o gama bogata de nuante de caroserie, fiind disponibil in 14 variante, dintre care 3 nuante noi si 5 versiuni two-tone. Alegerea culorii exterioare influenteaza si accentele de culoare din interior. Pretul pentru vopsea metalizata este 250 euro,  iar pentru vopsea metalizata two-tone pretul este de 650 euro.

Noul Ignis este disponibil fie in versiunea cu 5 locuri, fie in versiunea cu patru locuri datorita banchetei culisante, care are un raport de rabatare de 50/50.

Cu o garda la sol minima de 180 mm, noul Ignis ofera performante excelente pe drumuri accidentate, propunand o pozitie inalta la volan ce ofera o vizibilitate perfecta. Pozitia inalta a scaunului soferului ofera de asemenea un acces facil in interior.

Sistemul audio include un ecran tactil cu functii intuitive, asemenea unui smartphone. Un smartphone poate fi de asemenea conectat  via Bluetooth sau prin intermediul unui cablu USB pentru a utiliza aplicatiile compatibile pe acesta prin intermediul ecranului sistemului audio. Prin intermediul acestui ecran pot fi controlate si alte functii, precum radioul, camera pentru marsarier si navigatia. Noul Ignis dispune atat de sistemul Android Auto, cat si Apple CarPlay, iar sistemul MirrorLink permite afisarea diferitelor aplicatii din smartphone-ul utilizatorului pe ecranul tactil al vehiculului, oferind astfel posibilitatea de a le accesa in voie.

Save

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!