Un nou SUV Opel: Grandland X
19.04.2017
        
Distribuie acest articol!   

Opel a dezvaluit primele imagini si informatii referitoare la noul sau SUV compact, Grandland X. Este al treilea membru al familiei de modele X de la Opel, dupa Mokka X si Crossland X. Ca pozitionare in gama, noul  Grandland X se afla peste Mokka X, fata de care este mai lung cu 20 cm.

Crossland X foloseste platforma tehnica EMP2 de la Peugeot 3008, are 4,48 m lugime, cu ampatament de 2,67 m, 1,84 m latime si 1,63 m inaltime. Este capabil sa ia 5 pasageri la bord, iar portbagajul are volumul cuprins intre 514 si 1.652 litri.

NouL SUV compact de la Opel impresioneaza prin tehnologia de top existenta de bord. Tempomatul adaptiv cu detectarea pietonilor si franarea automata de urgenta, sistemul de detectare a somnolentei soferului, sistemul avansat de asistenta la parare si camera video de 360 de grade sunt doar cateva dintre atractiile acestui autovehicul. Scaunele ergonomice cu certificare AGR (campania pentru un spate sanatos), volanul incalzit, scaunele fata si spate cu incalzire si hayonul care se deschide prin simularea unei miscari de lovire cu piciorul sub bara de protectie spate asigura un confort maxim.

Grandland X ofera conectivitate de top datorita ultimei generatii de sisteme IntelliLink si asistentului personal de service si conectivitate Opel OnStar, ce include acum si servicii noi, cum ar fi rezervarea de camere de hotel si cautarea unui loc de parcare. Smartphone-urile pot fi incarcate chiar si wireless prin inductie. De asemenea, dispune de sistemul de iluminare frontala adaptiva AFL LED. Functii cum ar fi iluminarea in viraje, asistentul pentru faza lunga si reglarea automata a fasciculului garanteaza iluminarea optima a drumului, asigurand placerea condusului chiar si pe intuneric.

Deocamdata nu se cunosc detalii despre motorizare. Opel Grandland X va fi prezentat in premiera mondiala in septembrie, in cadrul Salonului de la Frankfurt, urmand sa fie disponibil pe piata inca din aceasta toamna.

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!