Renault Zoe cu autonomia de 400 km, disponibil si in Romania
22.05.2017
           
Distribuie acest articol!   

Ca pionier al mobilitatii 100% electrice si lider in vanzari pe segmentul vehiculelor electrice in Europa, Renault avanseaza cu programul sau inovator si strategia Z.E. (Zero Emisii). Marca lanseaza in Romania noul Zoe, cel mai vandut vehicul electric din Europa, dotat cu baterie Z.E. 40, care ofera o autonomie NEDC de 400 km (echivalentul unei distante reale de 300 km in mediu urban si limitrof). Aceasta incorporeaza o energie de 41 kWh, iar capacitatea sa de stocare este aproape dubla in comparatie cu bateria standard 22 kWh.

Conceput si tehnologizat la Centrul Tehnologic Renault din Guyancourt, iar mai apoi asamblat la fabrica din Flins, modelul ZOE este lansat in Romania cu motorul R90, propunand doua niveluri de echipare: Life si Intens. Clientii pot opta, inca de pe versiunea de baza, intre bateria Z.E.22 (240 km NEDC) si bateria Z.E.40 (400 km NEDC). Cu ocazia lansarii acestui model, marca Renault propune clientilor o noua varianta de comercializare, de tipul Full Purchase, care include pretul bateriei.

Renault ofera echipamente noi: doua culori in premiera pentru caroserie (rosu intens si gri titan) si modificari de interior. Detaliile ca tiparul geometric alocat bordului, conturul cromat al consolei R-Link, al ramelor difuzoarelor si finisajul gri metalic lucios fume pentru gravajul manetei de viteze confera un design modern si mai stralucitor.

Primul nivel de echipare, Life, ofera in dotarea standard echipamente ca faruri de zi cu tehnologie LED,  cruise control, asistenta la franarea de urgenta, sistem de asistenta la pornirea din rampa, tablou de bord digital TFT de 7 inch, oglinzi retrovizoare reglabile electric si degivrante, climatizare automata bi-zona cu senzor de toxicitate si cablu de incarcare Flexi Charger de 6,5 m lungime.

Versiunea Intens propune acum o tapiterie noua si jante noi de aluminiu de 16 inch in doua tonuri, senzori de ploaie si de lumina. Exista un plus de rafinament la interior, gratie unui nou finisaj pe negru al tapiteriei si diferitelor materiale din habitaclu. De asemenea, noul ZOE ofera si un nou pachet de personalizare de culoarea albastru, conferind modelului un plus de eleganta si tonicitate. Deosebit de silentios, cu un nivel foarte redus de zgomot si vibratii ale motorului, habitaclul lui ZOE este locul ideal pentru a profita de sistemul audio Arkamis 3D Sound.

Incepand cu data de 22 mai 2017, Renault deschide comenzile pentru noul Zoe in reteaua sa autorizata din Romania, la preturi (cu TVA) cuprinse intre 31.000 (versiunea Z.E. 22 Life) si 34.500 euro (Z.E. 40 Intens).

Distribuie acest articol!