Black Fire Edition pentru BMW X5 M si BMW X6 M
29.06.2017
        
Distribuie acest articol!   

Cele doua editii speciale vor insemna Black Fire Edition pentru BMW X5 M si BMW X6 M continua povestea de succes a BMW in segmentele Sports Activity Vehicle (SAV) si Sports Activity Coupe (SAC). Din luna august 2017, ambele automobile vor fi disponibile intr-o varianta care vizualizeaza toate punctele forte ale BMW X5 M si BMW X6 M si vor putea fi comnadate si in Romania. Black Fire Edition combina designul interior si exterior atractiv cu detaliile decorative exclusiviste, de inalta clasa. Editia speciala combina toate acestea cu nivelul impresionant al dinamicii si al puterii de care dispun modelele BMW X5 M si BMW X6 M.

Culoarea speciala Sapphire Black metalizat atrage imediat privirile. Acelasi lucru si chiar mai mult se poate spune de grila M de culoare neagra a radiatorului, cu bare negre. Este o particularitate unica a Black Fire Edition.

Acelasi lucru este valabil si pentru jantele M de 21 de inch, din aliaj usor, de culoare neagra. Aceste anvelope mari echipate cu anvelope mixte (fata: 10 J x 21, spate: 11.5 J x 21) au masa optimizata si sunt instrumentale in transferul puterii generate tehnologia M TwinPower Turbo catre drum. O alta caracteristica distinctiva a Black Fire Edition o reprezinta capacele standard din carbon ale oglinzilor retrovizoare.

Un accent ridicat este pus si pe calitatea premium si caracterul exclusivist din interiorul BMW X5 M Edition Black Fire si BMW X6 M Edition Black Fire. Scaunele M multifunctionale, operate integral electric, cu tetiere integrate, sunt disponibile standard cu tapiterie de piele Merino fina, in culori contrastante Black si Mugello Red. O nota eleganta este creata prin cusaturile contrastante de culoare rosie de pe tapiteria integrala din piele, care include si consola centrala. Sentimentul si culorile tapiteriei BMW Individual a acoperisului in antracit, o alta particularitate a acestei editii speciale, reprezinta completarea perfecta a tapiteriei premium integrala cu piele. Decoratiunile interioare stralucesc in finisarea Piano Black. Logo-ul X5 M sau X6 M Edition Black Fire, care se regaseste pe partea dreapta a bordului, arata ca acest automobile reprezinta ceva special.

Pe langa volanul M multifunctional, imbracat in piele si cu clapete din aluminiu, disponibil standard, volanul BMW M Performance imbracat in Alcantara, cu accent motorsport din piele de culoare albastru deschis poate fi comandat optional, fara costuri suplimentare.

Ambele modele genereaza performante de top prin cei 575 CP proveniti de la motorul V8 de 4,4 litri. Ambele automobile sprinteaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,2 secunde cu transmisia M Steptronic cu opt trepte, disponibila standard. Cuplul maxim de 750 Nm ofera o propulsie impresionanta la orice turatie intre 2.200 si 5.000 rpm. Sistemul de tractiune integrala xDrive a fost setat cu o orientare spre puntea spate, ceea ce imbunatateste agilitatea. Sistemul Dynamic Performance Control distribuie perfect cuplul motor intre cele doua roti spate.

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!